Aanmelden als LIVESTRONG NL teamlid
 

Schrijf je in als teamlid en maak kans op een Nike/LIVESTRONG T-shirt! Lees hier de voorwaarden >>

Help ons team met de voorlichtings- en preventiecampagne Leef Gezond! tijdens één van de evenementen. Voor een geslaagd evenement zijn niet alleen veel enthousiaste deelnemers nodig, maar ook vrijwilligers.

Meedoen als teamlid is leuk en zinvol. Voor de verschillende (sport-)evenementen, officiële profwedstrijden van onze partners (zie hier >> ) en scholen, waar de Leef Gezond! campagne wordt gehouden, hebben we nog enthousiaste mensen nodig. Er is veel te doen tijdens deze activiteiten. Waar moet je aan denken?

  • informeren van de bezoekers van de LIVESTRONG NL stand;
  • het werven van donaties voor Nederlandse kankerprojecten
  • het uitdelen van drankjes en hapjes op verzorgingsposten aan deelnemers;
  • het uitdelen van goodiebags aan het eind van een sportevenement;
  • afbouwen van de LIVESTRONG NL stand.

Wat krijg je ervoor terug? Een geweldige ervaring waarin je samen met een enthousiast team zorgt voor een succesvolle dag. Dankzij jouw hulp wordt de Leef Gezond! campagne onder de aandacht gebracht van velen, kunnen deelnemers tijdens een evenement hun prestatie leveren en hebben alle bezoekers een geweldige dag.

Meedoen als LIVESTRONG NL teamlid is belangrijk, want met z’n allen zorgen we ervoor dat meer mensen en vooral jongeren worden geïnformeerd wat ze kunnen doen om het risico op kanker te verlagen.

Wil je stage lopen en ben je student van Saxion Hogeschool of Haagse Hogeschool? Meld je dan hier aan.

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp